5/7/07

It's unbelievable!


Έκανα το 3 στα 3 με τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς. Δηλαδή;;; 3 αιτήσεις (για rafting, για ιστιοπλοΐα και για το πρόγραμμα "Διακοπές και Εθελοντισμός") και 3 θετικές απαντήσεις! Ρε μπας και η τύχη είναι με το μέρος μου και δεν το έχω καταλάβει ακόμα;;;; Ο απολογισμός θα γίνει στο τέλος! Καλώς ή κακώς πάντως, τo blog θα παραμείνει κλειστό μέχρι 31/07 -τουλάχιστον- λόγω ατέλειωτων διακοπών!!!!!!!!!! (ρε παιδιά ξέρετε ότι δεν το θέλω, αλλά δεν θα έχω πρόσβαση στο διαδίκτυο!)

Υ.Γ.: Όσοι δεν την παλεύετε άλλο, να ξέρετε ότι υπάρχει σπίτι στη Χαλκιδική! Για κρατήσεις τηλ. στο 694860..... Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας! χι χι χι

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αααααχ!!Φύγατε όλοι για θαλασσίτσα και...δουλειά (λέμε τώρα!) κι εμείς μείναμε στην Καλαμπάκα!!Αλλά τι να κάνουμε;That's life!

Υ.Γ.:Άραγε οι κρατήσεις ισχύουν και για μέλη της οικογένειας...;;;

Ανώνυμος είπε...

Ναταλία καλή αρχή με το καινούριο σου hobby..πριν λίγο το ανακάλυψα.
Πολύ ομορφο και ενδιαφέρον blog!

Καλά να περάσεις στις ατελείωτες διακοπές σου!

Ανώνυμος είπε...

hello natali!!!!!!!!!!!!!!!ti kaneis???????????pws ta pas xalkidiki????oi katakthseis pws pane??ante na perasoun oi meres na pame io!!!!!!!!!!!!!!!!filia ki apo thn ada!!!!!!!!!!!!see you kalabaka!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναταλία είπε...

Γράψτε και κανένα ονοματάκι βρε παιδιά!Ανώνυμος ο ένας, ανώνυμος ο άλλος θα μπερδευτούμε στο τέλος!

Ανώνυμε_1: Οι κρατήσεις το ήξερες πολύ καλά ότι ίσχυαν για όλα τα μέλη της οικογένειας,αλλά κανένα δεν με τίμησε (εσείς χάσατε!)
Ανώνυμε_2: I'am Back :-( Δυστυχώς για μένα οι μέρες πέρασαν πάρα πολύ γρήγορα (κανένα μήνα ακόμα στη Νικήτη τον χρειαζόμουν,νομίζω)ελπίζω να περάσουν και οι υπόλοιπες το ίδιο καλά και γρήγορα και να συνεχίσουμε το ξεφάντωμα στην Ίο αυτή τη φορά!!!!!!
Σοφία:Επειδή δεν είμαι 100% σίγουρη για το ποιά Σοφία είσαι,θα σου απαντήσω από τηλεφώνου!