8/4/08

Ο Νόμος του Μέρφι και η εκδρομή μας!


ΑΝ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ, ΘΑ ΠΑΕΙ!

Κβαντική θεώρηση για το νόμο του Μέρφι: Τα πάντα πάνε στραβά ταυτόχρονα.
Ο Δεύτερος Νόμος του Chisholm: Όταν τα πράγματα πάνε καλά, κάτι θα πάει στραβά.

Επειδή αν αφήσω λίγο ακόμα το παρακάτω post μάλλον θα χυθεί αίμα, σκέφτηκα να επισπεύσω λίγο τη δημοσίευση αυτού, μπας και τραβήξω λίγο τα βλέμματα! Αφορμή για αυτό το post αποτελεί η εκδρομή μου στην Πράγα, αν και από καιρό έχω αντιληφθεί ότι ο νόμος του Μέρφι, ισχύει!!!! Ενώ λοιπόν νομίζεις πως όλα πάνε καλά, κάτι πάει στραβά και δεν είναι ότι πάει μόνο αυτό στραβά, ξαφνικά πάνε όλα στραβά.... Τι θέλαμε και εμείς; Να πάμε μια εκδρομούλα να ξεσκάσουμε! Τρέξιμο, λογαριασμοί και δουλειά, άγχος, ακρίβεια, χρέη, δανεικά, πάντοτε συνωστισμός μεσ΄ το αστικό... ε, θέλαμε να ξεφύγουμε λίγο απ' όλα αυτά! ;-Ρ Αλλά υπολογίσαμε χωρίς το νόμο του Μέρφι! Πού να ξέραμε όταν ξεκινούσαμε, ότι στο γκρούπ μας -για να μην πω, στην παρέα μας μόνο- θα παρουσιαζόντουσαν γαστρεντερικές διαταραχές, ότι κάποιος από εμάς θα κλεινόταν σε ασανσέρ, ότι θα χαλούσε το λεωφορείο μας (= +6 ώρες στο ταξίδι της επιστροφής!) κτλ κτλ. Αυτά ήταν τα πιο ακραία γιατί πραγματικά συνέβησαν πολλά σ' αυτή την εκδρομή! Nιώθω ότι ένα συννεφάκι μας ακολουθούσε και τις 6 μέρες του ταξιδιού μας, παρόλα αυτά, περάσαμε τέλεια! Αξέχαστη εμπειρία οι 58 ώρες (24 πήγαινε & 34 έλα) στο λεωφορείο, απίστευτες εικόνες... χαλαρά και θέλω να ξαναπάω!

Και για τη συνέχεια 3 φωτογραφίες, αποκλειστικά αφιερωμένες στα ΠΑΟΚΙΑ που διαβάζουν το blog μου!

Στην πιο καθαρή πόλη που έχω πάει, ο πρώτος γραμμένος τοίχος που συνάντησα ήταν αυτός!

Σε ένα μαγαζί γεμάτο μπαμπούσκες, δεν θα μπορούσε να λείπει αυτή!

Αυτή η φωτογραφία αν δεν κάνω λάθος είναι από τη Σερβία, αλλά υπήρχαν πολλά τέτοια σπιτάκια στη διαδρομή!

Α! Και άλλη μια εικόνα που υπάρχει αποτυπωμένη μόνο στη μνήμη μου, είναι στην κεντρική γέφυρα της Πράγας κάποια παιδάκια από ένα λύκειο του Ευόσμου (ντυμένα εννοείται με τα διακριτικά του ΠΑΟΚ) να φωνάζουν συνθήματα και να πουλάνε τσαμπουκά σε κάποια σκουλήκια από το γκρουπ μας!
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ :-)

25 σχόλια:

desa είπε...

Έτσι είναι, σα τον ΠΑΟΚ δεν ε΄χει. Το προηγούμενο ποστ θα κλείσει όταν το θελήσουμε εμείς. απίστευτη ταλαιπωρία. μπέρδεψες όμως τη Πάργα που πήγες με την Πράγα που θα ήθελες να πας. έτσι δεν είναι?

kakkos17 είπε...

Gia sou NATALI...Egw oKAKKOS den ftew panw pou paw na iremisw ollo kai kapioi erxonte kai me vazoune foties se lew... Oso anafora gia ton PAOK einai opos ta narkotika se opoio simio tou planiti kai an pas tha ta vreis etsi kai o PAOK einai pantou Kai an den pernoume geusi PAOK VGAZOUME SINDROMO STERSIS-MAS PIANEI KRISEI,KAI FWNAZOUME PAOK THEE MOU ! ! !

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΠΑΟΚ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ?????ΧΧΧ
ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΙΙΙΓΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ...ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΟΥ!!

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω κατά τα άλλα να περάσατε καλά!Άλλωστε,εκδρομή χωρίς μικροατυχήματα δεν έχει ενδιαφέρον!

Υ.Γ.:Είδες τελικά,ό,τι και να διαβάζεις καλό κάνει...Το προηγούμενο ποστ έκανε ρεκόρ σχολίων!Μα 51,βλέπω καλά...;;;!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι evelyn περασανε καλα,αυτο ειναι σιγουρο και οπως ειπες και εσυ εκδρομη χωρις μικροατυχηματα δε γινεται.Ομως ειναι εμφανεστατο οτι εδω δεν προκειται για ενα αφιερωμα για εκδρομη αλλα για τον ΠΑΟΚ.Νομιζω πως θα ηταν καλυτερος ο τιτλος αν αλλαζε:
"Ο Νόμος του Μέρφι και ο ΠΑΟΚ μας!"
Νομιζω πως αυτη τη φορα η shepherd's sister ειδε το ποτηρι μισοαδειο και οχι μισογεματο...περιμενω ενα καλο αφιερωμα ή εστω καποιες φωτο...
@kakkos17:ακριβως οπως το ειπες,σαν τα ναρκωτικα δηλ μια κακη συνηθεια που σε σκοτωνει μερα με τη μερα και ωρα με την ωρα.

Ναταλία είπε...

@Desa: Όχι! Για καλή μου τύχη δεν μπέρδεψα τίποτα αυτή τη φορά!

@Akinogal: Βρε δεν πα να γα...

@Κακός: Αυτό ακριβώς πάθανε και τα παιδάκια που συνάντησα!

@Ανώνυμη-Ανόητη-Ξανθιά: Το ξαναλέω, μάθε να υπογράφεις με όνομα.-
Με λες γκαντέμο; Γιατί ρε; Στην τελική απ' όλα όσα συνέβησαν, εγώ δεν είχα τραγικές συνέπειες... άλλος είναι ο Μητσοτάκης!

@Εvelyn: Μικρό, τι ώρα είναι αυτή; Σχολείο εσύ δεν πας;
Ναι, ρε συ, τελικά ότι και να διαβάζεις κέρδος είναι!

@Φώτης: Βασικά έχω δηλώσει κατά καιρούς, πως δεν με αρέσουν τα blog-προσωπικά ημερολόγια, άρα αν περιμένεις από εμένα να δεις φωτό και κουτσομπολιά για Πράγα, τζάμπα περιμένεις! Μπορείς, όμως αν καίγεσαι, να απευθυνθείς σε αδελφά blog! Σε μένα βρίσκεις μόνο θέματα για αερολογίες και για Π.Α.Ο.Κ.!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ δεν ανεφερα πουθενα στο blog σου οτι θελω να δω προσωπικες φωτο ή κουτσομπολια.Ενα αφιερωμα ή καποιες φωτο για να δουμε πως ειναι η Πραγα αφου δε εχουμε παει shepherd's sister...και αφου αναφερατε καποια μικροατυχηματα,ας γινει και μια ναφορα σε κατι καλο που ειδατε εκει...αλλα μαλλον λιγο δυσκολο να γινει αυτο.

Υ.Γ.:Κανε ενα αφιερωμα μονο για τον ΠΑΟΚ,αν υπαρχει κατι να γραψεις φυσικα χωρις να μπερδευεστε εσεις τα ΠΑΟΚ-ια με αλλα θεματα οπως εκδρομες,ρατσισμους κ.τ.λ.

eeVoskos είπε...

@Ναταλία:
Για τη γκαντεμιά δε φταίει ο Μέρφυ. Ο Βαγγέλης φταίει - ο μουστάκιας!! Δεν είδες φάτσα και διάθεση που είχε σε όλη την εκδρομή;

@Φώτης:
Θα σου στείλω φωτογραφίες... από Πάργα!!

@Kakkos:
Μ Π Α Ο Κ ! ! !

Ναταλία είπε...

@Φώτης: "...μια φωτο απο την παρεα σας στη Πραγα δεν ειδα...", ατάκα σου σε αδελφό blog - μπηχτή για το δικό μου!!! Τελ/πα, μιας και θες να σου πούμε κάτι καλό που είδαμε, καλώ το αδερφάκι μου να σου πει δημόσια για την εκπαιδευτική μας έξοδο την Πέμπτη το βράδυ!!!!!

@eevoskos: Τι πράγμα ήταν αυτό; Φουλ αρνητική ενέργεια, δεν έχω δει πιο ζοχαδιασμένο άνθρωπο!
Υ.Γ. Ναι ρε Μ Π Α Ο Κ, υπάρχει πρόβλημα;

kar είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
kakkos17 είπε...

To PAOK=adiaforo akoustike edw mesa, poios eisai re gkarvoun ? kai poios sou edwse to dikeoma na adiaforeis gia PAOK re oust.... TO NOU SOU LAPA,,,

desa είπε...

Λες ''Αφορμή για αυτό το post αποτελεί η εκδρομή μου στην Πράγα,''

ενώ πήγες στην Πάργα, κάπου στο Ιόνιο αν θυμάμαι καλά. Αν έκανες 24 ώρες για να πας και 34 για να γυρίσεις από Τσεχία τότε γιατί παραπονιέσαι?

eeVoskos είπε...

@desa:
Πήγαμε στην Π Ρ Α Γ Α, όχι στην Π Α Ρ Γ Α. Στην Τσεχία, όχι στο Ιόνιο.

Και πίστεψέ με, 24 ώρες ήταν πάααααρα πολλές!!

desa είπε...

κάτσε ρε βοσκέ τσεχία πήγες, τι θες δηλαδή. λογικό το βρίσκω

eeVoskos είπε...

Αν ήσουν μαζί μας και έβλεπες πόσος χρόνος χάθηκε στην πορεία, θα μας πίστευες! Οι 24 ώρες θα μπορούσαν να είναι 20 ...το πολύ! 24 ώρες είναι 20% παραπάνω από το κανονικό!!

Και φυσικά οι 34 ώρες θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί, ακόμα κι αν χαλούσε το λεωφορείο. Άργησαν (καμιά ώρα) να καλέσουν βοήθεια. Η βοήθεια άργησε (πάνω από μια ώρα) να έρθει. Ενώ ήταν (υποτίθεται) ενημερωμένη, η οδ. βοήθεια δεν έφερε ανταλλακτικό όταν ήρθε. Έφυγε πίσω... Γύρισε (πάνω από μιάμιση ώρα αργότερα) με το ανταλλακτικό και, αφού το πέρασε, στην πορεία εμφανίστηκε πάλι πρόβλημα γιατί δεν το είχαν περάσει σωστά!!! Αστεία πράγματα δηλαδή. Και όλες αυτές τις ώρες εμείς ...περιμέναμε!

Ανώνυμος είπε...

@Voskoulis:Μα γιατι γκρινιαζεις βοσκουλη?το ηξερες οτι το ταξιδι θα ειναι κουραστικο?Το ηξερες...Το ηξερες οτι θα εχει διαρκεια μιας ημερας σχεδον?το ηξερες...Αρα τι γκρινιαζεις;καθε εκδρομη εχει κ τα απροβλεπτα της.
Στο κατω κατω της γραφης ας μου ελεγες να σου δανεισω το Subaru να πας πιο γρηγορα...

Υ.Γ.:Και εσυ αν σε καθε εξοδο μας δεν αργουσες μια ωρα θα βγαιναμε πιο νωρις...(χεχεχεχε)

dr.SeenG είπε...

ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί αδέρφια. Την καλησπέρα μου στους ομόθρησκους και μη.
Η Πράγα άκουσα είναι η ομορφότερη πόλη της Ευρώπης. Αληθεύει;

Ναταλία είπε...

@gkarvoun: Πως νιώθεις μετά το 0-4, γιατί εγώ ταρακουνήθηκα λίγο...

@desa: Λογικά σε κάλυψε ο eevoskos, έτσι;

@Φώτης: Subaru;;; Υπάρχει κάτι που δεν ξέρω;;;

@K.pavlou: Καλώς ήρθες K.Pavlou! Δεν ξέρω να σου πω αν είναι η ομορφότερη όλων, αλλά σίγουρα είναι η ομορφότερη από αυτές που έχω επισκεφτεί εγώ! Ειδικά το κέντρο και η παλιά πόλη είναι όλα τα λεφτά. Νιώθεις σαν να πρωταγωνιστείς σε παραμύθι!!!Κάστρα, γέφυρες, πλακόστρωτοι δρόμοι, ποτάμι....ΤΕΛΕΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

na sou thimisou oti o mitsotakis den pathainei tipota oi alloi giro tou ta pathainoun ola...opote min epanapauesai sto oti esi den epathes polla!mallon kapoios sou exei metadosei tin gkantemia tou,kairos na tin apotinakseis!xxx

Ανώνυμος είπε...

γκαντεμια διαβαζω,ο Μητσοτακης δε παθαινει τιποτα οι αλλοι γυρω του τα παθαινουν...διαβαζω!!!Τι ειναι αυτα???Να αρχισω να αναρωτιεμαι γιατι δε πηγαμε τελικα Βερτη???

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
kar είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ναταλία είπε...

@Ανώνυμε: Πρόσεξε τι δηλώνεις για μένα, γιατί αν ισχύουν όλα αυτά που λες...μην βρέθεις μπροστά μου! Σ'έχω βάλει στο στόχαστρο :-)

@Φώτης: Κακίες ανώνυμων περαστικών! Αστους να λένε... Πάντως εγώ την Παρασκευή πήγα στο Νικολάκι και μάλιστα σε άψογο τραπέζι!

@Gkarvoun: Αν κρατήσουμε μόνο αυτό το κομμάτι,οκ, αλλά μην καταντήσουμε... "θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω" ;-)

Ανώνυμος είπε...

...Μα και ο κ. Μητσοτακης παντου πηγαινει και ολα καλα τα βρισκει και μια χαρα περνα και ολα οψογα ειναι για εκεινον...Για τους υπολοιπους ομως???Για την εκδρομη σας ισως???Εκεινη τη βολτα που λεγαμε με το ιστιοπλοϊκό που θα μας εκανες σαν καπετανισσα,ας την αφησουμε για το μακρυνο μελλον...

Ναταλία είπε...

Σαν skipper, παρακαλώ! Ακούς εκεί καπετάνισσα... και μην μου κολλάτε ρετσινιά! Το συννεφάκι που είχαμε από πάνω μας, ήταν νομίζω παροδικό, τώρα έχουμε λιακάδα! χχχ