2/5/08

S1ngles - Ατάκες (Νο2)

  • Αν η αγάπη είναι το καρφί από το οποίο κρέμεται η ευτυχία μας, τότε το σφυρί είναι συνήθως στα χέρια του άλλου, ή το καρφί θα πετύχει και θα τη στερεώσει ή το δάχτυλο μας θα πετύχει και τότε θα καταλάβουμε τι θα πει πόνος!
  • Αγάπη σημαίνει εκχώρηση εξουσίας... Δίνουμε στον άλλο δύναμη πάνω μας. Τη δύναμη να μας κάνει ευτυχισμένους ή να μας πληγώσει και παρόλο που τις περισσότερες φορές πληγωνόμαστε, συνεχίζουμε να ερωτευόμαστε, ψάχνοντας για τον άνθρωπο που θα πάρει τη δύναμη που του δίνουμε, για να μας κάνει ευτυχισμένους!
Σενάριο: Γιώργος Β. Φειδάς ... και οι ατάκες συνεχίζονται! Πραγματικά δεν ξέρω αν αυτά που γράφει τα διαβάζει κάπου, τα φαντάζεται, τα ξεθάβει από κάπου, τα ζει ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, αλλά είναι απίστευτες οι ατάκες που ακούγονται σ' αυτό το σίριαλ. Εύγε!

6 σχόλια:

desa είπε...

πραγματικά στα 3 χρόνια που παίζεται η σειρά οι ατάκες που έχουν πει είναι απίστευτες. είναι λόγος για να δεις τη σειρά, εγώ φέτος απέχω σχεδόν ολοκληρωτικά. με κούρασαν. σαν την πρώτη σεζόν δεν έχει. ήτανη επιτομή στις σχέσεις των 2 φύλων, εκεί είχε ατάκες που κόβουν σαν ξυράφι.

apostolo είπε...

Διαφωνω ως προς το δεύτερο.Αγάπη δεν σημαινει εκχωρηση εξουσίας αλλα επιβολή εξουσίας!Δεν εκχωρουμε την δυναμη μας λοιπόν αλλα προσπαθούμε να την επιβάλλουμε λαχταρώντας για νεα ιδιοκτησία.Ποιος ειπε λοιπόν οτι ο έρωτας ειναι κατι το μη εγωιστικό?

Cybergoulion είπε...

Αν βρίσκανε κι έναν κάμεραμαν χωρίς παρκινσον, μπορεί να ήτανε και καλύτερη...

desa είπε...

silver νομίζω οτι το είδος της αγάπης που περιγράφεις είναι μειοψηφία.

Ναταλία είπε...

@desa: Βασικά κάπου στο 2 1/2 είχε χαλάσει πάρα πολύ η σειρά, αλλά τώρα έχει ξαναφτιάξει! Σου συνιστώ να τα κατεβάσεις (και εγώ αυτό κάνω!).

@Apostolo: Μα αν δεν εκχωρήσεις εσύ την εξουσία δεν μπορεί κανείς να επιβληθεί πάνω σου (σ' αυτό τον τομέα τουλάχιστον)! Θες και το κάνεις.

@Cybergoulion: Έλα μωρέ, αυτή είναι η μαγεία του :-)

desa είπε...

τώρα βλέπω Lost, όταν τελιώσω με αυτό μπορεί να αρχίσω τους σίνγκλες. πάντως και οι λοστ στο τέλος της δεύτέρης σεζόν εγιναν καλοί.