21/6/07

Έχω θέμα!

Επιτέλους! Πολύ αγχωτικό είναι να έχεις blog και να μην έχεις κάτι να γράψεις…Είχα σκεφτεί κάποια θεματάκια βέβαια, αλλά λίγο που είμαι αναποφάσιστη, λίγο που είμαι καινούργια στο “σπορ”, λίγο που είχα αποχωριστεί το αγαπημένο μου pc για μέρες, λίγο ο ανάδρομος Ερμής(!), πολύ θέλει; Πέρασε πάλι ο καιρός!
Τα θέμα μου λοιπόν; Η τελευταία θεωρία - απορία της Ράνιας από τον κόσμο των S1ngles (μιλάμε για σοβαρό θέμα!)

“Η ζωή είναι σαν παιχνίδι με τραπουλόχαρτα, παίζεις με τα χαρτιά που σου μοιράζονται και κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς. Τι γίνεται όμως όταν το παιχνίδι παίζεται με αντίπαλο και όλοι οι άσσοι βρίσκονται κρυμμένοι στο δικό του μανίκι; Και αν το παιχνίδι παίζεται με περισσότερες από δύο τράπουλες και δεν μας το έχει πει κανείς;”

Σωστή τη βρίσκω...και καλά, αν το παιχνίδι παίζεται τίμια και χάσεις, τότε κατηγορείς την τύχη σου γιατί όλοι ξέρουμε ό,τι στη χαρτοπαιξία, όπως και σε όλα τα τυχερά παιχνίδια γενικώς, το πέρασμα από την τύχη στην ατυχία και αντιστρόφως είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, αν όμως δεν παίζεται τίμια το παιχνίδι, τότε τι κάνεις; Απλά περιμένεις να σε νικήσει ο άλλος, άρα να χάσεις το παιχνίδι που λέγεται ζωή;;;;;;;;;

2 σχόλια:

Fouster είπε...

Βρε που με προβληματίζεις μεσημεριάτικα!!
Ξέρεις τι ίσως σημασία δεν έχει αν θα νικήσεις ή χάσεις το παιχνίδι που λέγεται ζωή... Και εξάλλου ποιος καθορίζει την νίκη και την ήττα..
Σημάσια μάλλον έχει απλά να πάρεις μέρος.
Και να το παίξεις όπως θέλεις εσύ, με τους κανόνες που εσύ πιστεύεις ότι είναι σωστοι και σε εκφράζουν.
Εξάλλου το γράφεις...
Ευτύχια(νίκη) είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός!

Υ.Σ
Και μην ακουσω άλλη κουβέντα για τους Singles. Μα υπάρχει πιο σοβαρό θέμα!!

Ναταλία είπε...

Έτσι είναι!